Skip to main content

Snow.Flake Cloud

De Cloud oplossing voor digitaliseren van documenten van DAR/WIN Adviesgroep

Snow.Flake Cloud
Snow.Flake oplossingen
Contact opnemen
Siteoverzicht


Het is tijd om de werkelijke kracht van Document Capture in te zetten waardoor grote besparingen mogelijk zijn, verbeteren van efficiency, meer transparantie en meer grip te hebben op je business zonder de lasten van grote investeringen.

Snow.Flake Cloud


U ontvangt nog dagelijks papieren documenten en uw medewerkers zijn dagelijks relatief lang bezig zijn met het verwerken, ordenen, inboeken en archiveren van deze documenten. Soms worden er fouten gemaakt, zoals het onjuist of dubbel invoeren of documenten raken zelfs zoek. Dit kost onnodig tijd, ruimte en geld, wat ten koste gaat van de beschikbare tijd en budget voor de kernactiviteiten.  


U kunt daarvoor maatregelen treffen, zoals het in eigen beheer aanschaffen van een systeem voor automatische verwerking (herkenning) van de betreffende documenten. Even los van het onderhoud aan dit soort systemen zijn de initiële kosten aanzienlijk, bijv. implementatie, hard- en softwarekosten.
Toch wilt u uw documenten efficiënt verwerken en distribueren, zo eenvoudig mogelijk. Bij voorkeur met een betrouwbare oplossing die tijd en geld bespaart en waarmee meer mogelijk is. Essentieel daarbij is dat uw documentstromen vertrouwelijk en veilig afgehandeld worden.

Overtuig u van de meerwaarde van onze oplossingen

Kiest u voor Snow.Flake Cloud als cloud-oplossing met een pay-per-use model of kiest u voor Snow.Flake MKB, de perfecte oplossing ter plaatse en binnen de organisatie.

Ga naar Snow.Flake MKB


Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en wij bellen u zo snel mogelijk terug!


DAR/WIN Adviesgroep
+31 (0) 73 850 9025
info@dw-advies.nl